A Körmös Diploma tartalma
- A tip nélkül is tartós, erős körmök gyors építése (az épített zselé és a porcelánépítés fortélyai);
- az építőzselé -és egyáltalán a zselék egy teljesen új általam kidolgozott felhasználási módja, egy
- ez a technika, amivel akár versenyszintű munkát is készíthetsz zseléből!
- a módszer, amivel tökéletes törés- és fellevegősödésmentes körmöket építhetsz sablontechnikával;
- a francia köröm gyors építése zselével és porcelánnal is! /imádják a vendégek/;
- saját köröm megerősítése problémamentesen zselével és porcelánnal - natúr vagy francia megoldásban is /felpattogzás nélkül!/;
- a tökéletes stiletto köröm építése;
- új formák: Edge, Pipe, Mandula...
- a színes porcelánporok és színes zselék használata: a háromdimenziós körömdíszítés és építés;
- látványos és gyors díszítési technikák és azok kivitelezései /3D porcelán, akrilfestés, művészi zselé festés/;
- munkáink során jelentkező problémák - lepattogzó zselé, fellevegősödés és a törékenység teljes kivédése;
- információk a ma kapható anyagokról, az Európában és tengerentúl is használt új technikákról;
- hogyan takaríthatsz meg mostantól 15-20% anyagköltséget;
- hogyan tudjuk a munkafolyamatok idejét jelentősen csökkenteni, miközben a minőség kifogástalan.
- és bármilyen kérdés a szakmából, amire eddig esetleg nem találtál választ!
A képzés végeztével, az itt felsorolt tételeknek és az itt még nem taglalt szakmai titkoknak is 100%-os birtokosa leszel ugyanúgy, mint az exkluzív Körmös Diplomának. Érdemes lesz tehát megfelelő helyre kifüggesztened, mint szakmaiságod eklatáns bizonyítékát!
A képzés 2 nap helyett 3 napban változatlan áron, az Elite Cosmetix - Crystal Nails üzletében és oktató termében.
(A helyszín: 1085 Budapest, József körút 44.)
A teljes képzés ára: 45.000 Ft
Részvételi szándékod jelezd mielőbb, mert a képzés személyre szóló és kis létszámmal történik.
Ha ezt a Diplomát megszerezted, szakmaiságod már nem kérdőjelezhető meg!
Részletesebb tájékoztatás és időpont egyeztetés a +36 20/359 5265-ös telefonszámon. E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.